Ponniebrudar <3

 

godnatt!

-

Eran åsikt räknas

Vad tycker just DU om vår blogg? Vad behöver ändras? Vad vill NI läsa?
 
Aja, kollat på sammanlagt 9 filmer idag, imorgon ska jag inte göra det. Hoppas vi.... nej men skönt att bara mysa ibland. Just nu myser jag i sängen med datorn och messar med underbara vänner, gött liv. Vad gör ni om dagarna? Och vaf ska ni göra i sommar. 
 
Tror det här är det mest töntigaste inlägget som skrivits men bättre än inget alls
 
n

ponniebrudar goes ego

kärlek till er mina fina!
 
 
sjuuukt hur många bilder det finns, bjuder på dessa för kvällen!
 

ponniebrudarnas humor!


Frågestund... ?

Kollat på film sen jag vaknat, jag måste fan skaffa mig ett liv. Malin drar till koratien snart och hon får ha det bäst! Såååå, ni får stå ut med att det bara är jag som bloggar. Men ja, planerna för dagen är att slappa, ska hämta chips och dipp och sätta på en annan film, sommarlov asså sitta inne hela dagen. På söndag ska jag träffa min saknade Hanna, vi ska nog in till staden och kolla kläder och ta nån fika? lol. Saknar alla fina hästar så jag spricker men dom förtjänar lite semster dom med. 
 
Har lite bloggtorka så ni får hjälpa mig lite vad vill ni läsa? Kommentera med lite tips, sugen på att köra på en frågestund, vad tycker ni?
 
 
 

Vill ha

nån som kan ge mig 2, 499 kronor?
 

dagen

Dagen börja med att jag kolla på film, standard baby. Men sen så fixade jag mig och åkte in till Hc med Lena och hennes kompis. Kollade kläder hittade inget speciellt men sen så ringde min mamma och sa att vi skulle på kryssning så jag skydar mig hem och då ska vi tydligen inte åka lalala. Man ba KUUUUL! Men aja suttit och kollat på film, ätit och nu lyssnar jag på musik och kollar runt på olika bloggar.
 
Har en hemlig grej på g, men säger inget förens det är säkert. BUSIGT...
 

Läääääängtar :D

Hej bloggen!
Mamma berättade just att efter Kroatien ska vi åka ner till Skåne och hälsa på våran kompis. Och då ska vi även åka ner till Köpenhamn och gå på Tivoli :D. Längtar! 
Och om 3 dagar åker jag till Kroatien <3
Kram

Läääää

 

Länk till en bra blogg ❤

http://ponycompetition.blogg.se/
Matilda och Tilda ❤

Jag lovar er...

...att när blogg.se-appen fungerar kommer vi blogga MYCKET MER än vad vi har gjort innan. Fler ''om ridpasset'' kommer göras, fler outfit-bilder kommer tas mm. Så fortsätt kika in.
kram♥

Älskar verkligen dom här bilderna ♥

Har ni någon favorit?

Jag är med och tävlar!

http://nicholaihollesen.se/?p=33
 
Är med och tävlar på Nicholais GRYMMA blogg.Klicka på länken över och gör som det står inlägget!

1 år på Vendelsöridskola snart!

Shit vad tiden gått snabbt, längtar sjukt tills terminen börjar ingen. Ny grupp, nya ridkamrater. Tönt de där lät..
Men på ett år har jag utvecklats starkt, från att rida på nivå 0 till att rida nivå 3. Bytt grupp 3 gånger, ridlärare 1 gång. Stallet har påvärkat mig skit mycket, om inte stallet fanns i mitt liv, just nu när allt är som värst... så vet jag ärligt talat inte vad jag skulle göra. Folk som inte rider, dom fattar inte känslan. Man är alltid glad när man är i stallet, ALLTID. Hästarna är så underbara och alla människor i ens omgivning också. Lärt känna SJUKT mycket personer, som betyder så SJUKT mycket. Terapi typ, stallet är terapi om man mår dåligt. Det finns alltid något att göra. Hur ens "hobby" kan påverka en som person är sjukt, fått bättre självkänsla. Och jag tror att jag gillar stallet så mycket för att ingen dömmer där, asså en som person, vad man har på sig, man kan gå osminkad utan att bry sig. Asså ni fattar, eller? Men jag är taggad på ny termin, nya möjligheter, ny tag. Ridbilder ska tas, ska samla till en BRA kamera och filmer ska filmas, bloggen ska bli uppdaterad BRA med BILDER och FILMER från RIDPASS.
Nu jävlar ska vi köra, allt ska bli bra nu, ska försöka satsa på ridningen för det är det jag brinner för och jag ska nå upp dit jag vill och jag vill för engåns skull bara STOLT över mig själv. Men jag har ett problem som kan påverka mina mål, men negativt ska man aldrig tänka. Jag älskar alla mina vänner och alla hästar på Vendelsöridskola. Och jag är stolt över min utveckling, rider nu i nästbästa ponnygruppen och dit har jag nått på ett ÅR, FATTAR NI? Trodde aldrig att jag skulle komma så långt på ett ynka litet år, har massa kompisar som ridit i 5/6 år som rider på samma nivå som mig. Vendelsöridskola, är fan mitt andra hem.
 
ps. Menar inget illa till någon, jag skryter inte. Ni får uppleva det som ni vill, men man måste fan få vara nöjd över vad man åstadkommit på sådan kort tid!
 

Vill också berätta att ponnyn som hjälp mig genom detta och lärt mig så mycket är faktiskt ponnyn BUFFALO malins lillaskrutt, han har lärt mig sjukt och under en tid red jag han VARENDASTE gång, och då va han som ha va. Så jag har fått min balans och min "oräddhet" av han och därför så älskar jag den ponnyn, även om det inte alltid gått bäst och jag faktiskt velat hoppa av och inte rida mer när jag ridit han så har vi faktiskt haft motgångar och jag var en av dom första som red han.
 
Hoppas ni orkat läsa allt och vill tacka alla mina fina på det undebara stället, ni vet vilka ni är.
 

-

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up in together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer then most, cuse you are my heaven
 
 


puuuuust

gästerna har åkte hem för ett tag sen, nu ska jag bara ta de lungt. Lyssnar på musik och kollar runt på blogger. Vi ponniebrudar ska kanske slagga hos Malin imorgon, Cornelia är ju hemma från Mallorca nu! OM vi ska slagga så kommer de säkert upp massa konstiga videos som ni säkert vet om ni känner oss.. HAHA. Men nu ska jag leta upp något att lägga upp här.
 
Saknar lillkillen!
 
 
 

Gäster

Sitter vid datorn nu snabbt oh tänkte lägga in ett inlägg för att ni ska ha något att läsa. Hoppas verkligen att blogg appen börjar funka för annars kommer jag lacka ur! Vi har förlora fett många läsare pga. detta. Men just nu är jag hemma och har gäster. Har vart trött hela dagen, skulle egentligen vara med Matilda idag som föresten fyller 13 år idag, grattis igen min fina! 
 
Jag och fina Snowie, saknar alla skruttisar!
 

Glad midsommar alla fina läsare <3

.

Suck

Appen funkar fortfarande inte men jag lovar massa uppdatering när den börjar funka! Kanske slänger in några videosar idag. Malin har tydligen skaffat ny blogg också. Jag har lagt undan min bligg för att satsa här och för att det är jobbigt att blogga på två, det är även därför Cornelia inte bloggar här fr hon satsar på sin egna. Kommer säkert Malin också, vi får väl se hur det går för vår fina blogg, men jag sviker er aldrig mina trogna läsare.

Juste! Eftersom jag bloggar genom safari kan jag inte lägga upp bilder, så det blir bara text eller video!

Godis

Drog centrum köper godis för ett tag sen, var så jävla sugen nu ska jag mysa med mig själv, ska till köket och hälla upp ett kallt glas med cola.

Fan ha blogg.se Appen

Usch vad jag är sur, uppdateringen har somsagt vart sämst för ingen av våra appar funkar på mobilen och ingen har tillgång till dator, men smart som jag är kom jag på hur jag kan blogga via mobilen. Så lite bättre uppdatering iallafall Sen får ni respektera att vi har sommarlov!

Videoinlägg snart <3

.

Bilder på min älskling (från arkivet) <3











Dagen idag <3

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering men blogg.se-appen funkar inte så jag har inte kunnat blogg. Men dagen idag började med att jag vaknade runt elva. Sen fixade jag mig som vanlig. Sen gick jag ut och träffade Niusha. Vi typ va på en lekplats och gjorde tortillapizza. Sen vid 5 åkte jag och pappa till centrum och handlade present till Linnea. Efter det gick jag till Helena på hennes födelsedagsparty. Det var riktigt kul. Sen vid nio åkte jag hem. Det var min dag idag. Imorrn ska jag kanske till stallet om nån kan skjutsa mig. 
Puss ♥


Sommarlooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov ❤

Frihet!!!! :D


Bilder från skolavslutningen ❤

.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3525558/images/2012/pic_206524523.jpg" class="image">


Ser ut så här

Outfit

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3525558/images/2012/pic_206494350.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3525558/images/2012/pic_206494353.jpg" class="image">


Svar på kommentar!

Det var jag som gjorde den till henne ❤


Sommarlov om ett par timmar!

TAGGGAAAAA


Till min Hanna Carlsson❤

.


Matildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ❤

Nu är Matilda hem från Turkiet igen. Har saknat henne så otroligt mycket. Men nu ska jag messa henne.
Puss❤


Ångest

skritta ut barbacka på oboy idag, helvete vad liten han är. Börjat bli för stor för han, kommer typ inte kunna rida han efter höstterminen...


Jag äskar dig cornelia

Jag och min lilla pruttiga ekorre har haft de mysigt i stallet idag. Hihi, men ja orkar inte skriva. Bilder kommer sen!


Avslutningsoutfit❤

Naglar
Kläder
(Facelook kommer imorrn❤)
Skor


Tv nuuuue ❤

Ska kolla lite på tv strax men jag kan berätta lite om dagen imorgon först:
Först vid halv 8 går jag upp. Vi börjar ungefär vid 9. Sen så går jag i skolan till 1. Sen åker jag hem och byter om+fixar mig till skolavslutningen (Outfiten kommer senare). Sen vi halv 6 ska jag gå ner till Rudan och där ska vi ha skolavslutning. Sen när den är slut så ska jag typ hem och chilla lite.
Det var min dag imorgon. Bloggar mer sen!
Puss


U make me smile❤


.


Sprid!!

!!!


Stallet

Ska till stallet med Cornelia snart. Hon ska rida och jag ska fota. Bilder kommer säkert sen. Kanske ska rida om nån inte kommer. Men jaja, uppdaterar när jag kommer hem!


Skola snart!

Detta har jag på mig idag!


Knasig hezt

..


Ridpasset idag...

...var helt underbart. Red Buffalo. Vi hade uteritt och vi red värsta skogsrundan. Vi typ klättrade, racade (stav) i uppförsbackar, red på jättemysiga stigar och lite offside. Det var jättekul. Det var det sista ridpasset för den här terminen :( Kommer sakna älsklingen så otroligt mycket när jag inte är i stallet på sommarlovet. Bebisen ❤

Puss


Outfit

-


Har ni tips på ridläger?

Vet ni något bra sommarridläger? Helst med mycket hoppning? Isåfall maila ( [email protected] ) eller kommentera det här inlägget.
Puss❤


-


Dagens ridpass

Idag red jag somsagt Buffalo. Och vi red ut. Det gick superduperbra. Han va astaggad. Vi hoppade över några stockar och det var jättekul. Gud va mysigt det va.
Sen när vi hade ridit klart åt jag lite lunch, städade och va lite med Hanna och Niusha. Sen red jag Buffalo ut till hagen. Han va jätteskön att sitta barbacka på. Sen träffadejag Sofia och kollade när hon red. Är jättenöjd med dagen idag. Bloggar mer senare.
Puss❤


Buffalo

God morgon bloggen! Idag vaknade jag runt halv 6. Vid 10 i 7 åkte jag till stallet. Där har jag städat och tagit in hästar mm. Just nu sitter jag i futten med massa fint folk. Väntar på Hanna för hon rider. Juste, senare vid kvart över 11 ska jag rida Buffalo. Vi ska rida uteritt. Fick rida för ledarbiljetter. Ska bli sååååååååå kul. Älskar att rida min älskling. Men nu måste jag gå.
Puss


Glen Gordon

Nomnomnom.. 😏


Stallet imorgon

Rider ju imorgon så ingen sovmorgon här nej, men jag klagar inte! Vi ska rida ut igen. Tror det blir cross här igen. Förra gången gick bra trotts att han va jobbig ibland. Hoppas han tar lika fina skutt iallafall som han gjorde. Men ja, inte säkert att jag får rida han. Vill egentligen rida oboy, eller snowie. Sen är jag säkert kvar efter tills stallet stänger eller så åker jag hem och träffar nån rolig. Kan fortfarande inte uppdatera bloggen när jag inte är hemma så imorgon kommer bloggen inte uppdateras så mycket för att Malin kommer också vara i stallet och då brukar vi inte lägga ner tid på bloggen. Men ska försöka fota mycket imorgon så kan ni få lite bilder sen, de låter väl skoj?


Svar på kommentar ❤

Tack till alla som kommenterar våran blogg. Vi ha fått massa kommentarer t.ex "fin blogg ni har" och det är jätte kul att veta. Så tack till alla! ❤


Snart party hos grannen <3

Som rubriken säger ❤


Min finaste


Tv

Kollar på "my fake fiance" det ska jag fortsätta göra, så hörs sen!


.

Bäddat ner mig och messar med treigt folk! Återkommer senare!


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.senellieberntsson.se!


Film nuuue ❤

...


Hejhej

Här kommer en bild från grönan:


Sämst

Jag är men hänt massa och så, ska försöka må bättre nu så kommer inte blogga så ofta, kanske ett inlägg om dagen. Förlåt men detta är bara tillfälligt. Imorgon börjar jag 10, som alla fredagar. Skulle inte sova hos Hanna på lördag.


Några bilder från min IPhone:

...


Yeyyyyyyyyyy ❤

OMG! Inte långt kvar ❤


5 saker ni kanske inte visste om mig:

•Jag ÄLSKAR att sjunga.
•Jag kanske ska rida en shettis efter sommaren.
•Min favoritoutfit är linne och jeans.
•Jag skickar alltid hjärtan i mina sms.
•Jag har bloggat i ungefär 1 år nu.


CHIPSTIME! ❤

!!!


Busshållsplatsen

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag var på grönan och min mobil va typ död. Så jag kunde inte ta bilder heller. Men min kompis pappa tog lite kort med deras kamera så jag kan be dom skriva ut bilderna så kan jag ta kort på dom. Men jag kan iaf berätta lite om dagen igår.
Det första vi åkte var Vilda musen. Haha va askul. Sen typ åkte vi Jetline och dom lite större grejerna. Sen åt vi. Jag åt en våffla. Sen åkte vi massa saker igen. Sen tävlade vi lite grann. Första tävlingen va att man skulle skjuta ner häxans tänder. Jag fick typ 100 poäng. JAG VANN! Sen tävlade vi i lite annat. Sen skulle några av mina andra kompisar gå hem och då åkte jag och min kompis Extreme, Jetline och Twister. Sen innan vi åkte hem tävlade vi lite om M&M. Vi vann inget. Sen åkte vi hem.
Det var väl min dag idag. Orkar inte berätta allt.
Puss❤


Sovit borta

Och min mobil är ju spärrad så har inte kunnat blogga förens jag va hemma och igår hade jag inget ork. Men men idag ska jag till skola kg vakna tidigt för jag visste inte att vi inte skulle ha nån jävla kemi.


Svar på kommentar:

Hej :) vilken ridskola rider du på?
Jag rider på Vendelsö ridskola :)


Grym statistik!

Hej alla! Förlåt för att jag inte bloggat, men ni vet ju varför, har ju bloggpause. Idag red jag Cross på lektion, vi hade Anna för Pernilla var sjuk. Anna var helt annorlunda & lite mer utmanande. Vi hade hoppning & det gick jättebra, jag är verkligen jättenöjd! Han som brukar vara så seg var jättepigg, han galopphoppade av sig själv, och det är väldigt ovanligt för att vara Cross! Sen var jag med Emma & städade i stallet, sedan red vi ut ponnierna till hagen. Jag red Oboy & Emma red Safir, sen var det några andra som red ;)! Om 11 dagar ska jag åka till Mallorca, kommer bli sjukt härligt - fixar även några tidsinställda till er, låter det bra? Hope so. Imorgon är det ledigt, superskönt! Ska sova ut, sen kanske jag drar till stan med mamma eller nåt. Men yes, har inget mer att säga. Så jao, men yes. Haha fiiiint. Nej men jeppooo, vi hörs nån gång! Puuuuss.
image description
image description
Min finaste. Jag ÄLSKAR DIG SÅ SJUUUUKT MYYYYCKET BBYYY.

Har trååååååååååååååkigt! :(

Sitter nere i soffan helt forever alone. Har bajstråkigt! Aja nån som vill sova över? :()
Ohh fett coolt nu börjar Simpsons måste gå
Puss❤


Om vi ska beskriva oss med ett ord: onormala!

Hahahhahahhahha video från förut! <3


Om vi ska beskriva oss med ett ord: onormala!

Hahahhahahhahha video från förut! <3


Ny dörr :D

Äntligen har pappa fixat en ny dörr åt mig. Min förra dörr va typ asful och dessutom stog det "anton" på den!
Så äntligen :D
Bild 1: Gamla
Bild 2: Nya


Skola

Drar nu, mobilen spärrad så inga inlägg förens ja är hemma!


Älsklingen!❤

Buffalo ❤
Jag älskar dig så otroligt mycke. Varje gång jag tänker på dig ler jag. Varje gång jag kommer till dig är du som en stor nallebjörn som bara vill gosa. Du är så sjukt söt oxå. Skulle aldrig klara av om du försvann, jag skulle gråta oceanen iallafall. Som tur så är du så stark så du kommer inte försvinna. Jag vill bara att du ska veta att jag ÄLSKAR dig så OTROLIGT mycke!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3525558/images/2012/pic_205380913.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3525558/images/2012/pic_205380915.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3525558/images/2012/pic_205380918.jpg" class="image">


God morgon!

God morgon bloggen! Idag så är jag ganska taggad för skolan. Hittade mitt linne från London :D
Sen efter skolan så ska jag typ hem elr om jag orkar så åker jag till stallet. Juste imorrn är vi ju lediga från skolan och om jag åker till stallet idag så ska jag anmäla mig och Niusha för att hyra. Annars så åker jag till grönan med Linnea och Emelie. Självklart kommer det bilder från båda. Men nu måste jag gå!
Puss o kram skumbanan ❤


Hej då Matilda!

Hej bloggen! Tänkte bara berätta att idag åker en av mina bästa kompisar till Turkiet i en vecka. Kommer sakna henne så otroligt mycket❤
Hej då


Bryter ihop

Känner att inget går som jag vill, inga pusselbitar sitter still. Orkar inte längre men jag vill.


Inlägget under publicerades försent

Irriterad som fan just nu, när allt känns bättre ska allt självklart bli värre.


Tandläkaren

Tog ett bra tag, men jag tog kort och den 14 augusti ska jag sätta in tandställningen.


Mys med hunden!

...


Ridpasset idag:

Idag red jag somsagt Buffalo❤ Det gick superbra. Ibland satt jag och spände mig och då började han bara springa men sen när jag slappnade av ordentligt och längde tygeln så lyssnade han verkligen. Det var första gång jag red honom på lektion så det var kul. Nästa gång är det sista gången för den här terminen och då ska vi ha uteritt. Hoppas på att få rida Safir, O'boy eller Buffalo.
/Malin❤


Duschen nu!

♥Hoppar in i duschen nu så ridpasset kommer efter


Middag!!!

Nu blire middag ❤


Buffalo :D

Hej bloggen! Nu sitter jag nere i futten och väntar på att Matilda ska komma. Idag ska jag rida Buffalo, är överlycklig! Vi ska ha galopparbete. Berättar mer om ridpasset sen.
Puss och kram skumbanan! ❤


Vart på sös

Nu är jag hemma, tog allergi prov, visade inget va LITE allergisk möt timotej (gräs)


Irriterad

Sjukt hur ens föräldrar kan få en från att ha ett glatt humör till att bli irriterad som en stucken gris.


HAHAAH

Avlider..


Godmorgon!

Vaknade nyss, så jävla skönt att v
Få vakna när man vill. Idag ska jag ju till doktorn. Lunch blir säkert donken då eftersom jag ska till tandläkaren, det är en standard att äta donken efter tandläkarn. Haha men nu ska jag käka frukost!


Några saker om Buffalo!

•Buffalo är 141 cm i mankhöjd.
•Buffalo är ganska osäker på bommar men bara han har en trygg ryttare så går det bra.
•Buffalo är halvbrorsa med O'boy.
•Buffalo har tre vita strumpor.
•Buffalo är jättemysig att sköta.


I ❤ Converse

Converse in my ❤


MAILA!!!!!

Kom igen nu alla bloggläsare. Maila in en bild (Info finns http://ponniebrudarnas.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment ) till oss! Vinn en fet länkning!

❤❤KOM IGEN NU❤❤


Utkast: Juni 4, 2012

Hej bloggen! Orkade inte skriva en rubrik idag haha. Men nu sitter jag i soffan och väntar på att jag ska börja gå till bussen. Idag i skolan ska vi ha typ matte, svenska och sånt.
Efter skolan drar jag till stallet. Jag ska rida. Hoppas faktiskt på att rida Buffalo. Vi ska ha galopparbete.
Här kommer lite bilder från igår!
//Malin❤


Godnatt!

Sov gott My lovers!


-


Min vecka!

Måndag: ingen skola, kanske stallet
Tisdag: skola, stallet
Onsdag: stallet eller kompis
Torsdag: skola, träffa någon?
Fredag: kort skoldag, träffa någon?
Lördag: Stallet, slagga hos Hanna
Söndag: kanske rida i Hannas grupp och i min egna

Nu har jag bestämt mig för att putta undan alla motgångar i vecka och bara leva mitt liv som jag vill ha det.


Snälla kära läsare

Visst vi vill ha kommentarer men skriv gärna namn, vågar ni inte stå för eran åsikt? Mogna upp lite och jag tror inte ni heter "...."
Tack i förhand älsklingar


Somsagt..

Hatar iPhone inlägg, man stavar på vartannat ord.


Saknar dig min fina!


Tänkt på en sak..

Hur ofta vi människor dömer på de vi ser, alla hanterar saker olika så man ska aldrig jämföra sig med någon, så länge man inte jämför sig med sig själv! Exempel, sett/hört att ponnyn Cross sparkar bakut om man slår till med spär hårt, kan säga att alla hästarna blev rädda/fåna sig för inget och vägrade gå, så alla fick försöka få fram sin häst, söndag slog till han hårt men han gjorde inget, gulliga ponny. Men iallafall, usch på att förlita sig på saker man ser, så vida det inte något som är vetenskapligt bevisat, men haha lol på detta inlägg, tänker bara högt..


Ingen skola imorgon!

Ska till läkaren, klockan 11. Sen vid 2 ska jag till tandläkaren, så mamma tyckte de va onödigt att gå till skolan och allt som hänt på sistone behöver jag vila mig ordentlig! Sp det ska bu chill, medans alla sitter i skolan Chillar jag gaaaalet, bra uppdatering kan ni vänta er!


Kvällsfika

Det är inte smör, så ni inte tror att jag har 1000 lager smör ;)


Vad vill ni läsa?

Åsiktsinlägg? Tips? Mer detaljerade inlägg om ridpassen? Kommentera annars blire väldigt svårt att veta!


Niusha dissar!

-


Niusha hissar!

-


Min kung

❤❤


Cross

Red han idag, blev fett chockad. Haha, men jag får alltid rida nån av dom "nya" hästarna. Men ja det va kul, vi red ut och han va jävligt pigg, hoppa stockar och körde massa galopp. Nöjd och det va riktigt skoj!


Godnatt bloggen!

Imorgon blire ju stallet sen hem och Chilla. Hörs imorgon puss!


Dagens fråga!

Rider du med SÄKERTHETSVÄST?


Bloglovin

Tänkte bara berätta att vi GÄRNA gör Bloglovin byten med dom som vill, bara att kommentera!


Kvällen är din

Ska kolla på det nu, hörs senare!


Failat inlägg 20.06

...


Failat inlägg 20.06

...


Om imorgon

Min mobiljävel är spärrad, IGEN. Så det innebär att jag bara kan blogga när jag är hemma. Så jag tänkte berätta om imorgon då, går upp tidigt för att rida klockan 9.45, på schemat står det uteritt men vet inte om det blir av då det troligtvis kommer va samma skitväder som idag och underlaget kommer va sämst, men vi får somsagt se. Tror jag rider Snowstorm, eftersom jag gjort de alla gånger sen han sattes igång. Vill rida han ute efter som han är pigg och trygg. Annars hoppas jag på oboy!


Ridoutfiten till imorgon!

-


TÄVLING!

Nu har vi bestämt att vi ska ha en tävling varje vecka. Den kommer heta 'Roligaste failbilden'.
Hur du gör: Skicka in en rolig bild på en häst till våran mail: [email protected]
Ni har en vecka på er att kommentera.
Glöm inte att skriva namn.
Krav: Du måste ha tagit bilden själv.
Du får inte redigera bilden för mycket bara t.ex konstrast och skärpa.

Tävlingen denna vecka börjar idag, så MAILA!!!!! ❤


Träning nurå! ❤

.


Trötta brudar efter stallet ❤

.


Resultatet av pannkakorna!

Här kommer en bild på våran 'lunch' idag. ❤


Pannkakor del 2

Hihi


Pannkakor del 2

Hihi


Pannkakor!

Mums


Pannkakor!

Mums


Hej

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3766889/ponniebrudarnas?claim=kfwduvdjng6">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Tvmys

Fettos våldtar tvn nu!


Niusha och Malin goes flummiga

Del 4


Niusha och Malin goes flummiga

Del 3


Niusha och Malin goes flummiga

Del 2


Niusha och Malin goes flummiga

Del 1


BlogLovin

Tjatja! Vgd? Haha nej. Menmen ikväll ska Niusha sova här. Vi kommer nog fixa ganska mycket med bloggen. Förresten har vi skaffat Bloglovin till våran blogg. Så följ oss gärna och gilla våra inlägg.
Puss❤


Chill nuuuue bro!


Shoppat❤

Det här handlade jag från Lyckås.
Bild 1: svarta ridskor 449:-

Bild 2: svarta ridhandskar 149:-

 


På väg från Lyckås!

Har precis varit på Lyckås med Niusha. Det jag handlade får ni reda på sen. Men nu ska vi gå av bussen.
Puss❤


Ny shoppat

.


Skolan

Bloggar senare!


Omg Omg Omg Omg Omg

Om 29 dagar åker jag till Kroatien. LÄNGTAAAAAAAAAR ❤
(Kommer inte få träffa Buffalo på två veckor!) Menmen får hålla ut.


Skolan nu!

Nu sitter jag på golvet i skolan och bloggar. Vi har egentligen EA men jag är klar med allt så jag fick göra lite vad jag ville. Snart ska vi servera lunch till femmorna. Vi ska äta efter dom. Det blir grillat. Vi kommer även få läsk till det. Sen efter lunchen så slutar vi. Men nu ska jag spela lite.
PusS


Fredagsschemat idag!

God morgon bloggen! Strax ska jag börja gå till busshållsplatsen. Först blir det skola till kvart i ett och sen blir det Lyckås med Niusha. Får 600 kr med mig så ska handla ett par skor och nåt annat. Bilder kommer sen!

Puss❤


RSS 2.0